“Zaljubi se vase in se opri le nase”

Postavi zdrave meje z odprtim srcem

3- dnevni brezplačni spletni tečaj?

27. – 29. november 2023

Dobila boš znanje, kako:

 • postaviš zdrave meje, da te partner ali sodelavci ne bodo več spravljali v stres,
 • si dvigneš lastno vrednost in si brez slabe vesti vzameš čas zase (otroci in vse obveznosti te bodo že počakali)
 • odpreš srce in aktiviraš hormone sreče, da bodo tvoji pms-i bolj skulirani in ne boš pojedla cele tablice čokolade ali škatle piškotov

Tri večere se bomo družile v fb skupinici, v kateri se bomo posvečale sebi, se naučile odpreti srce in se negovati, spoštovati ter si zaupati.

Zgradile si bomo lastno vrednost in notranjo moč, ki jo potrebuješ, da sebe premakneš in si zgradiš življenje, ki si ga želiš.

Se najdeš v kateri točki:

 • Ugajaš drugim?
 • Ne znaš reči ne?
 • Vedno postaviš druge
  na prvo mesto?
 • Si ne zaupaš?
 • Se premalo ceniš?
 • Dvomiš vase?
 • Trpiš, ker ne počneš tega, kar si želiš?
 • Nimaš tiste prave svoje energije?
 • Si izčrpana?

Potem je program zate?

Zakaj ti lahko pomagam?

Ker sem šla sama čez vse to in dobivala lekcije, dokler mi ni kapnilo, da se oprem nase, si zaupam in poslušam sebe. Da si uredim življenje tako, kot je zame dobro in sledim sebi. Iz redne pisarniške službe v marketingu sem prišla do tega, da živim svoje poslanstvo in pomagam ženskam, jih učim kar potrebujejo (energijske vaje, meditacije, pilates, predelava občutkov…).

Ker se že 17 let intenzivno ukvarjam s sabo in se učim različnih energijskih, meditativnih, sproščujočih in dihalnih tehnik in imam 20 letne izkušnje z delom s strankami na različnih področjih (odnosi, stres, služba, regeneracija, ravnovesje, ženska energija, bolečine v hrbtenici, učenje različnih vaj in tehnik…).

Ker se poslušam in živim tako kot si želim in tega te lahko naučim.?

Zakaj ti lahko pomagam?

Ker sem šla sama čez vse to in dobivala lekcije, dokler mi ni kapnilo, da se oprem nase, si zaupam in poslušam sebe.

Ker se že 17 let intenzivno ukvarjam s sabo in učim različnih energijskih, meditativnih, sproščujočih in dihalnih tehnik.

Ker se poslušam in živim tako kot si želim in tega te lahko naučim. ?

1. dan

Kako si dvigneš lastno vrednost in se bolj ceniš?

Prvi dan boš začutila lastno vrednost in spoznala, zakaj je dobro, da je maternica pretočna. Naučila se boš čudovite energijske vaje prav za maternico in jajčnike, s katero boš lahko negovala ravno to (krepila lastno vrednost in pozitivno samopodobo).

2. dan

Kako sebi rečeš ja?

Naučila se boš, kako aktiviraš notranjo moč in postaviš zdrave meje brez slabe vesti ter občutkov krivde. Spoznala boš, s katerimi organi v telesu je to povezano.

3. dan

Kako sprejmeš sebe in se povežeš s srcem?

Tretji dan boš odprla svoje srce in začutila zaupanje, ljubezen, sprejemanje in mir. Aktivirala boš hormone sreče in se odprla dajanju in sprejemanju ljubezni v sproščujoči vodeni meditaciji.

Srečanja bodo od ponedeljka do srede ob 19.00 – 19.45 v FB skupini. Če si takrat zasedena sploh ni panike, ker te bo čakal posnetek.

REZULTAT: Dobila boš znanje, kako se postaviti na prvo mesto in sebi reči ja, postaviti zdrave meje, krepiti lastno vrednost, odpreti srce, se negovati, spoštovati in ceniti. In to se boš naučila za vedno in uporabljala znova in znova. Tvoje počutje, samozavest in zaupanje bodo rastli iz dneva v dan.

?DARILO: Vabim te, da v FB skupini aktivno sodeluješ in vsak dan deliš v komentarju svoje aha momente in spoznanja ter tako sodeluješ v žrebanju za moje posebno darilo – 30 minutni spletni posvet z mano v vrednosti 40 eur.

Preberi, kaj o tečaju pravijo udeleženke:


  Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani Dihaj gibaj. Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno, v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR).