“Zaljubi se vase in se opri le nase”

Postavi zdrave meje z odprtim srcem

4- dnevni brezplačni tečaj🌷

3. – 6. maj 2022

Kjer se boš:

 • naučila postaviti zdrave meje, da te partner ali sodelavci ne bodo več spravljali v stres
 • si dvignila lastno vrednost in si brez slabe vesti vzela čas zase (otroci in vse obveznosti te bodo že počakali)
 • aktivirala hormone sreče, da bodo tvoji pms-i bolj skulirani in ne boš pojedla cele tablice čokolade ali škatle piškotov

Štiri večere se bomo družile v fb skupinici, v kateri se bomo posvečale sebi, se naučile odpreti srce in se negovati, spoštovati ter si zaupati.

Zgradile si bomo lastno vrednost in notranjo moč, ki jo potrebuješ, da sebe premakneš in si zgradiš življenje, ki si ga želiš.

Se najdeš v kateri točki:

 • Ugajaš drugim?
 • Ne znaš reči ne?
 • Vedno postaviš druge
  na prvo mesto?
 • Si ne zaupaš?
 • Se premalo ceniš?
 • Dvomiš vase?
 • Trpiš, ker ne počneš tega, kar si želiš?
 • Nimaš tiste prave svoje energije?
 • Si izčrpana?

Potem je program zate😊

Zakaj ti lahko pomagam?

Ker sem šla sama čez vse to in dobivala lekcije, dokler mi ni kapnilo, da se oprem nase, si zaupam in poslušam sebe.

Ker se že 15 let intenzivno ukvarjam s sabo in se učim različnih energijskih, meditativnih, sproščujočih in dihalnih tehnik.

Ker se poslušam in živim tako kot si želim in tega te lahko naučim. 😊

Zakaj ti lahko pomagam?

Ker sem šla sama čez vse to in dobivala lekcije, dokler mi ni kapnilo, da se oprem nase, si zaupam in poslušam sebe.

Ker se že 15 let intenzivno ukvarjam s sabo in učim različnih energijskih, meditativnih, sproščujočih in dihalnih tehnik.

Ker se poslušam in živim tako kot si želim in tega te lahko naučim. 😊

1. dan

Kako si dvigneš lastno vrednost in se bolj ceniš?

Prvi dan boš začutila lastno vrednost in spoznala, zakaj je dobro, da je maternica pretočna. Naučila se boš čudovite energijske vaje prav za maternico in jajčnike, s katero boš lahko negovala ravno to (krepila lastno vrednost in pozitivno samopodobo).

2. dan

Kako sebi rečeš ja?

Naučila se boš, kako aktiviraš notranjo moč in postaviš zdrave meje brez slabe vesti ter občutkov krivde. Spoznala boš, s katerimi organi v telesu je to povezano.

3. dan

Kako sprejmeš sebe in se povežeš s srcem?

Tretji dan boš odprla svoje srce in začutila zaupanje, ljubezen, sprejemanje in mir. Aktivirala boš hormone sreče in se odprla dajanju in sprejemanju ljubezni v sproščujoči vodeni meditaciji.

4. dan

Kako si ustvariš svojo rutino oz. svoj osebni ritual, ki te bo vsak dan napolnil, osvežil in notranje umiril?

Zadnji dan boš spoznala, kako vpelješ novo znanje v prakso in si ustvariš svoj ritual oz. rutino, v kateri se pripraviš na svoj dan in aktivnosti. Da boš ti vodila svoje stvari prizemljeno in v skladu s sabo, tako kot si želiš.

Srečanja bodo od torka do petka ob 18.30 – 19.15 v FB skupini. Če si takrat zasedena sploh ni panike, ker te bo čakal posnetek.

REZULTAT: Dobila boš znanje, kako se postaviti na prvo mesto in sebi reči ja, postaviti zdrave meje, krepiti lastno vrednost, odpreti srce, se negovati, spoštovati in ceniti. In to se boš naučila za vedno in uporabljala znova in znova. Tvoj počutje, samozavest in zaupanje bodo rastli iz dneva v dan.

🎁DARILO: Vabim te, da v FB skupini aktivno sodeluješ in vsak dan deliš v komentarju svoje aha momente in spoznanja ter tako sodeluješ v žrebanju za moje posebno darilo – 30 minutni spletni posvet z mano v vrednosti 40 eur.

Preberi, kaj pravi Maja🌻

“Program pri Klari mi je veliko dal. Sem bolj sproščena, kadar pa nisem, se znam zavestno sprostit, že npr. samo z enostavnim trikom, ko zavestno razbremenim ramenski obroč, spustim rame, in »breme gre«. Dobra, izboljšana drža se kaže tudi na fotkah, pri poziranju, kar mi pri mojem delu pride zelo prav.

Najbolj pa sem vesela, da sem se začela spet sproščati z meditacijo in da lahko s tem pomagam tudi svoji hčeri pri uspavanju, s katerim smo imeli velike težave. Odkar delava po Klarinih korakih in navodilih se hči uspava v nekaj minutah in življenje je za vse nas veliko lažje.

Gibanje in umirjanje uma s Klaro sta mi vsekakor prinesla veliko ob pravem času, na vseh področjih.”

Maja R.

Preberi, kaj pravi Lea🌻

“Za Klarin program sem se odločila, ker me je prepričala njena celostna obravnava človeka.

Tekom srečanj je nežno in zelo pozitivno nudila individualno podporo tekom procesa in se vsakič sproti prilagodila trenutku, tako, da sem dobila kar sem najbolj rabila in to na fizičnem, duhovnem in mentalnem nivoju. Pri njej sem se počutila varno in sprejeto, takšna kakršna sem.

Za delavnice bi se ponovno in vedno znova odločila prav pri njej. Priporočam!”

Lea F.

Preberi, kaj o delu z mano pravijo stranke, ki sodelujejo v mojih drugih podobnih, a ne enakih programih:


  Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani Dihaj gibaj. Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno, v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR).