✨Magični vikend odmik v Strunjanu

V sproščenem ravnovesju s sabo in življenjem

Pilates, joga obraza, energijske tehnike, meditacija, predavanja

 

14. – 16. april 2023 Vsa mesta so zasedena

Na vikend odmiku boš:

 • odprla srce in aktivirala hormone sreče, da bodo tvoji težji trenutki bolj skulirani (in ne boš pojedla cele tablice čokolade ali škatle piškotov?)
 • namenila pozornost maternici in jajčnikom, si dvignila lastno vrednost in si brez slabe vesti vzela čas zase (otroci in vse obveznosti te bodo že počakali)
 • se odmaknila od vsakodnevne rutine, prekinila enak vsakdan in se posvetila samo sebi
 • začutila in negovala svojo žensko energijo, da boš lahko kreativna in ustvarjalna doma, v službi ali pri hobijih
 • se razbremenila stresa, kaosa in nepotrebnih skrbi, ki jih premlevaš vsak večer in včasih težko zaspiš
 • zažarela boš od znotraj navzven in si dvignila energijo, da ne boš zvečer padla dol izžeta in izčrpana od celega dne, ampak boš lahko delala premike v smeri, ki si jo želiš
 • uživala v prijetni družbi krasnih dam?

Cel vikend se bomo družile ter se skozi pilates, jogo obraza, energijske tehnike, meditacije in sproščanja posvečale sebi, se naučile odpreti srce in se negovati, spoštovati ter si zaupati. Začutile bomo svojo ženstvenost, lastno vrednost in notranjo moč, kar potrebuješ, da se dobro počutiš, si vesela in zadovoljna s sabo in z drugimi.

Vikend odmik je zate, če imaš rada delo s telesom, zavedanjem in energijo. Prepletale se bodo različne teme preko pilatesa, joge obraza, energijskih tehnik in meditacije.

Posvetile se bomo negovanju maternice, jajčnikov in notranjih organov, kar je nujno za notranje ravnovesje in fliuden občutek v telesu. Krepile žensko energijo in zavedanje sebe.

Preko joge obraza aktivirale žleze v glavi in uravnovešale hormone, se sproščale in smejale. Ja, joga obraza je noro zabavna. Smeh pa je zdravilo za napetosti in stres.

Zjutraj pa prebujale telo in hrbtenico s pilates vajami, krepile globoke trebušne mišice, hrbet in zadnjico za lepo in zdravo držo ter telo.

V tem krasnem vikend odmiku se bo prepletalo vse moje znanje, ki sem ga nabirala zadnjih 20 let. Pilates vaje za fizično telo, dihalne vaje za sproščanje živčnega sistema, joga obraza za zavedanje obraza in aktiviranje žlez v glavi, energijske tehnike za polnjenje in pretočnost maternice in notranjih organov ter meditacije za regeneracijo in sprostitev.

Povezale bomo čutno žensko telo, energijo in dušo v harmonijo.

Program je poseben in unikaten, ker kombinira vaje za fizično telo in jogo obraza z energijskimi, dihalnimi in sprostitvenimi (meditativnimi) tehnikami. In tako zajame celoten človeški sistem (fizičen, energijski in čustveni vidik).

Petek, 14. april

14.00 – 18.00: prihod, registracija

18.00: skupna večerja

19.30: večerni sprehod in meditacija

Prvi dan je namenjen spoznavanju skupine in pripravi namere za vikend odmik. Z večerno meditacijo se bomo umirile in usmerile fokus ter energijo v delo naslednjih dni. Pripravile in uglasile se bomo.

Sobota, 15. april

7.00 – 9.00: zajtrk

9.00 – 10.00: pilates za pretočnost in nego hrbtenice

10.00 – 10.45: energijske tehnike – serija za maternico in jajčnike

10.45 – 11.15: meditacija in sproščanje

11.15 – 11.30: odmor (čaj, kava, sadje)

11.30 – 12.45: kako neguješ žensko energijo, si dvigneš lastno vrednost in se bolj ceniš (predavanje)

13.00 – 16.00: prosti čas, kosilo (po želji)

16.00 – 17.00: povezava maternica in srce (dinamična meditacija)

17.00 – 18.00: joga obraza za pomlajevanje in lifting

18.00 naprej: prosti čas, večerja (po želji)

Nedelja, 16. april

7.00 – 9.00: zajtrk

9.00 – 10.00: pilates za stabilne in močne trebušne mišice ter pravilno držo telesa

10.00 – 10.45: energijske tehnike – serija za poživitev in polnjenje organov

10.45 – 11.15: meditacija in sproščanje

11.15 – 11.30: odmor (čaj, kava, sadje)

11.30 – 12.30: zakaj sploh izvajati energijske vaje in se “ukvarjati” s svojo energijo (predavanje)

12.30 – 13.30: joga obraza za bolj sijoč obraz

13.30 – 14.00: zaključek

Na vikend odmiku boš prejela znanje o:

 • posebnih energijskih tehnikah, ki polnijo z energijo maternico, jajčnike, jetra, vranico, ledvice in ščitnico ter so pomoč pri vsakodnevnih izziv in opravilih, utrujenosti, nespečnosti, stresu
 • kako krepiš svojo lastno vrednost, se bolj ceniš in s katerim področjem v telesu je to povezano
 • kako odpreš srce, začutiš srčnost in ljubezen ter ju povežeš z maternico in zakaj je to pomembno
 • jogo obraza: vaje za samomasažo, pomlajevanje in dvig ustnih kotičkov, ličk in celega obraza ter znanje o tem, zakaj ustni kotički vplivajo na tvoje počutje
 • vodeni meditaciji za sprostitev, regeneracijo in polnjenje
 • kako si ustvariti svojo dnevno rutino za lažje krmarjenje svojega življenja
 • zakaj je tvoja energija pomembna
 • kako vaje uporabljati za soočanje z vzorci in prepričanji, ki te omejujejo
 • pilates vaje za hrbtenico, krepitev trupa in pravilno držo

Lokacija:

Vikend odmik poteka v hotelu Oleander v Strunjanu, nasproti Solin ob morju, ki bo naše druženje še dodatno energijsko podprl. Z energijo narave si bomo pomagale k dvigu energije v sebi.

V neposredni bližini je energijski park Salinera, ki je del Krajinskega parka Strunjan. V njem se nahajajo najmočnejše energetske točke na Obali z naravnimi valovanji. Z obiskom energijskega parka telesu povrnemo občutek notranjega ravnovesja in obnovimo vitalno življenjsko energijo.

Investicija za vikend odmik:

?V hotelu ponujajo 20% popust za nastanitev do 31. marca?

Program vikend odmika (delavnice in program): 185 eur

Nastanitev v hotelu Oleander:

 • bivanje v dvoposteljni sobi z balkonom in pogledom na morje z vključenim zajtrkom: 88 eur za 2 noči (namesto 110 eur in tvoj prihranek 22 eur)
 • bivanje v enopsoteljni sobi z balkonom in pogledom na morje z vključenim zajtrkom: 136 eur za 2 noči (namesto 180 eur in tvoj prihranek 44 eur)
 • v ceno ni všteta turistična taksa 2,50 eur na dan ter enkratna prijava 1,50 eur.

Plačilo programa je možno tudi na 2 obroka. Za obročna plačila mi piši klara@dihajgibaj.si

Število oseb je zaradi mirnega vzdušja in individualnega pristopa omejeno.

?Ampak to še ni vse! Vsaka udeleženka prejme darilno vrečko v vrednosti 60 eur in večerjo v hotelu Salinera prvega dne (petek, 14.4.).

V tvoji darilni vrečki boš prejela:

 • ročno izdelano broško kačji pastir, umetnice Petre, ki izdeluje čudovit nakit Rosali. Kačji pastir simbolizira transformacijo, zmago, moč, ravnovesje in ustvarjalnost. Njene krasne umetnine najdeš tukaj: http://www.rosalli.eu/
 • gumitwist za spomine na otroštvo in prebujanje živosti, ki jih izdelujeta Bina in njen partner. Bina je kot majhna deklica oboževala različne igre z gumitwistom in jih želi približati mlajši generaciji. Živahne in pisane elastike najdeš tukaj: https://gumitwist.si/
 • Masmi tampone iz eko bombaža, brez uporabe škodljivih kemikalij, z aplikatorjem, ki jih priproča Teja. V njeni ekološki trgovini  Ekošara v Luciji, ki je edina trgovina na Obali s celovito ekološko ponudbo, pa najdeš prav vse, od sladoleda do tamponov. Najdeš jo tudi tukaj: https://www.facebook.com/EkosaraLucija
 • in še kakšno presenečenje?

Plačilo nastanitve se uredi direktno s hotelom Oleander. Prijavo pošlji na mail: management@oleander.si s pripisom »Vikend odmik s Klaro Dev«.

Rok za prijavo na vikend odmik je 31. marec 2023 oz. do zapolnitve mest.

Mesto na vikend odmiku je potrjeno in rezervirano s plačilom akontacije v hotelu Oleander in plačilom vsaj enega obroka za program.

Preberi, kaj pravi Maja o sodelovanju z mano?

“Program pri Klari mi je veliko dal. Sem bolj sproščena, kadar pa nisem, se znam zavestno sprostit, že npr. samo z enostavnim trikom, ko zavestno razbremenim ramenski obroč, spustim rame, in »breme gre«. Dobra, izboljšana drža se kaže tudi na fotkah, pri poziranju, kar mi pri mojem delu pride zelo prav.

Najbolj pa sem vesela, da sem se začela spet sproščati z meditacijo in da lahko s tem pomagam tudi svoji hčeri pri uspavanju, s katerim smo imeli velike težave. Odkar delava po Klarinih korakih in navodilih se hči uspava v nekaj minutah in življenje je za vse nas veliko lažje.

Gibanje in umirjanje uma s Klaro sta mi vsekakor prinesla veliko ob pravem času, na vseh področjih.”

Maja R.

Preberi še, kaj pravi Tadeja?

„Klaro sem spoznala na pilatesu za mamice z dojenčki, kjer sva obe z dojenčico uživali. Na srečo sem proti koncu porodniške ugotovila, da izvaja tudi druge programe.?

Ob polnem delovniku in družinskem življenju z malčico, ko je dan prekratek, a hkrati predolg, se mi zdi zelo pomembno, da si vzamem kvaliteten čas zase na nevtralni lokaciji, pa čeprav samo dobro uro na teden.

Ravno zato mi je čas na delavnici pri Klari zelo pomemben – že na začetku tedna se mentalno in fizično sprostim, napolnim z energijo in še razmigam telo.

Opažam, da se bolje razumem, bolje razumem tudi bližnje in druge, sem bolj zadovoljna in vesela, pa tudi bolj samozavestna sem v službi in se manj sekiram.

Ko malo razmišljam za nazaj – glede na to, da sem šla v zadnjih nekaj mesecih čez veliko sprememb, zaradi katerih sem bila pod stresom, bi sigurno potrebovala vsaj nekaj srečanj s terapevtom, če ne bi hodila h Klari… Kjer pa poleg duševnega zdravja poskrbim tudi za svoje telo!

Opažam pa tudi, da je Klara res profesionalna, ima veliko znanj in izkušenj, svoje programe pa uspešno in smiselno prepleta – npr. zakonitosti za primerno držo, ki so pomembni pri pilatesu, vključuje tudi v druge programe, kar je res super, da se dela celostno.

Hkrati pa je tudi zelo srčna, pozitivna in prijetna oseba, s katero je lepo sodelovati in ji zaupati.

Kljub temu, da imam opcijo hoditi na pilates na bližnjo lokacijo, samo par minut hoje od doma, z veseljem ostajam pri Klari.?”

Tadeja P.

Preberi, kaj o delu z mano pravijo stranke, ki sodelujejo v mojih drugih podobnih, a ne enakih programih: