• Povečala boš elastičnost kože
  • Naravno spodbudila proizvodnjo kolagena
  • Poskrbela boš za bolj sijočo in žarečo polt
  • Podprla si boš hormone in limfni sistem
  • Sprostila boš napetosti in učvrstila mišice
  • Dvignila ustne kotičke in lička
joga obraza-1

✨V četrtek, 8. junija ob 19.30, se bomo družile v sproščujoči in pomlajevalni spletni urici joge obraza. Spoznale bomo vaje, ki pripomorejo k proizvodnji kolagena, ki je zelo pomemben tudi med poletjem, saj sončni žarki kolagen razgrajujejo in starajo kožo.

Joga obraza poteka preko spleta in traja 60 minut.

Prispevek za delavnico je 25 eur.

Dobrodošla?

Mnenja zadovoljnih vadečih

Tjaša V., Butik Dobrega

“Pri Klari sem obiskovala on line program joge obraza in ga zelo priporočam. Vsebina je zelo uporabna, saj nam pokaže dostopne tehnike, s katerimi lahko bistveno vplivamo na svoje počutje in s tem tudi izgled. Klarina prijetna in svetla energija pa vse skupaj zaokroži v res lepo vadbo za ženske. Priporočam.”

Maja R., Majaea

“Joga obraza pri Klari je super. Čudovite vaje, Klarino vodstvo srčno in prijetno. Cel čas natančno opazuje izvajanje vaj in popravlja, da se vaje naučimo resnično pravilno. Hvala Klara.”

Monika K.

“Res sem vesela, da sem prišla še v živo na vadbo, ker je enkratno. Počutila sem se čudovito. Prijateljica, ki se ni mogla udeležiti joge obraza, je rekla, da kar žarim, ko sem jo obiskala po vajah. Mislim, da ne rabim nič več dodati, kot le to, da imaš neverjetno energijo in da so tvoje delavnice res krasne. Hvala, ker si tako sonce.”

Vita N.

"Vsaka posamezna vadba joge obraza, mi je bila v zadovoljstvo, saj sem pridobila veliko novega znanja in se ob tem iskreno nasmejala. Klara ima zelo lepo in mirno energijo, zato so vadbe sproščene in prijetne. Zelo veliko podpore nudi tudi po zaključku tečaja, tako da z malo truda lahko postanejo vaje vsakemu del dnevne rutine."

Barbara B.

"Vadbe obrazne joge  so bile vedno prijetne in zabavne. Vaje so enostavne, hitro zapomljive in res delujejo, če jih le vsaj približno redno izvajaš ;). Klara oddaja neverjetno pozitivno energijo, super za sproščen zaključek dne, kar je bilo zelo dobrodošlo predvsem po kakšnem malo bolj stresnem dnevu."

Petra P.

»Na prvi ure obrazne joge sem ugotovila, da imam v resnici zelo napet in zategnjen obraz. Bila sem presenečena, koliko se stres pozna na mojem obrazu. Klara mi je na srečanjih pomagala predvsem z različnimi tehnikami za sprostitev obraza. Zelo mi je več tudi srčen, strokoven in dostopen pristop Klare, ki daje srečanjem poseben pečat.«