Za mano so trije porodi, veliko nošenja otrok, dojenja …

»Za mano so trije porodi, veliko nošenja otrok, dojenja v “nepravilni” drži in težave s hrbtom, ki so prisotne že od mladosti, so bile vedno bolj izrazite. K sreči sem začela z obiskovanjem vadbe pilatesa po porodu pri vaditeljici Klari Dev. In lahko rečem samo uau! Že po prvih obiskih neverjetna sprememba, bolečine v hrbtu so se razpolovile že po dveh obiskih, drža se je izboljšala, telo se ob vajah kar odpira in čutiš veliko razbremenitev. Ana L.

Bolečine v križu po porodu in zaradi nošnje malčka se me prisilile v akcijo

»Bolečine v križu po porodu in zaradi nošnje malčka se me prisilile v akcijo. Pilates mi je glede na dinamiko in zahtevnost vaj predstavljal dobro izbiro, bližina doma pa nadvse praktično rešitev. Vendar pa je zaradi umirjene in prijetne vaditeljice postal izvrstna telovadba in sprostitev za telo in dušo. Klarine vadbe obiskujem že leto in pol, kar je moj rekord!!! K temu pa verjetno pripomorejo: blagodejni učinki na kriz in sopilatke, ki se po fizični sprostitvi po koncu podružimo na obvezno-neobvezni pijački-cvek v bližnjem lokalu.« Helena S.

Že več let hodim na vodeno vadbo in nikjer se nisem tako sproščeno in dobro počutila kot se na tvojem pilatesu

»Že več let hodim na vodeno vadbo in nikjer se nisem tako sproščeno in dobro počutila kot se na tvojem pilatesu. Ob vsaki vadbi imam občutek, da sem potelovadila, si sprostila um in naredila nekaj dobrega zase.« Eva S.

Že leta imam bolečine v sklepih, zato je bil pilates logična izbira

” Že leta imam bolečine v sklepih, zato je bil pilates logična izbira. V majhni skupini je vadba zelo prijetna in zabavna. Zaradi pilatesa znam sprostiti ramenski obroč in imam manj bolečin pri delu z računalnikom. Zelo so mi pomagale tudi vaje za krepitev zadnjice in stegen, saj imam manj bolečin v kolkih. Pa še zadnjica lepše izgleda 🙂 ”  Jona R.

Že par dni ti želim napisati, kako uživam na tvojem pilatesu

“Že par dni ti želim napisati, kako uživam na tvojem pilatesu. Z lahkoto nas “popraviš” in individualno svetuješ. Toliko znanja, umirjenosti in duhovne širine kot je premoreš ti, je velika redkost in zato sem vesela, da te poznam. Tako, da boš vedela, če morda še nisi.” Špela K.

Njen pristop je celosten

“Pri Klarinem vodenju mi je zelo všeč, da zna dobro presoditi, koliko kdo zmore, in nas temu primerno vsako posebej nežno priganja k bolj doslednemu izvajanju vaj. Njen pristop je celosten, vzdušje na vadbi pa prijetno in sproščeno.” Špela B.

Pilates s Klaro mi je odličen

»Pilates s Klaro mi je odličen! Pomaga mi pri bolečinah v sklepih, super se razmigam in na koncu je še sproščanje, kar  je meni še posebej všeč. Pri Klari mi je všeč njena strokovnost in sproščenost. »