Po drugi strani pa je bila nekompromisna

Po drugi strani pa je bila nekompromisna, ko je bilo treba v akcijo. Vedno je zaznala kaj v danem trenutku potrebujem, njen fokus je bil na Tukaj in zdaj. Danes s Klaro sodelujeva na drugačen način, a vedno bom hvaležna za vse tiste delavnice dela na sebi, kjer sem odkrivala kdo sem in kaj si res želim. To so bili začetki ljubezni do same sebe, zelo pomemben in potreben čas zame. Če sem danes na poti (na pravi poti zame, na svoji poti) je to tudi zaradi Klare ❤« Katja J.

Ko sem prišla v stik s Klaro sem ugotovila, da sem jo že dolgo iskala

»Ko sem prišla v stik s Klaro sem ugotovila, da sem jo že dolgo iskala, njena prisotnost mi je bila domača. Na delavnicah sem vedno čutila njeno sprejemanje, milino, ljubezen, toplo žensko energijo.

Tvoje delavnice obiskujem že tri leta

»Tvoje delavnice obiskujem že tri leta. V tem času si se iz odlične vaditeljice in učiteljice gibalnih in duhovnih tehnik spremenila v pravo prijateljico… Moja služba je zelo stresna, velikokrat pridem domov popolnoma izčrpana, zato so mi tehnike ozaveščanja občutkov in čiščenja negativnih energij v veliko pomoč. Velik poudarek je tudi na kreiranju želene realnosti. Tehnike za dvigovanje energije in usmerjanja namere namreč zares delujejo. Naučila si me dvigniti svojo energijo in jo tudi uporabiti za zdravljenje in uresničevanje zastavljenih ciljev. Energijo lahko širim in delim tudi navzven. Predvsem pa si me naučila prisluhniti svojemu bitju. Ob vsaki  vadbi zahajam globje vase, vse več je osredotočenosti in odprtosti za življenje…..Hvala ti!« Aneta R.