Pilates z dojenčki s Klaro me je zelo pozitivno presenetil

»Pilates z dojenčki s Klaro me je zelo pozitivno presenetil. Klara postopoma povečuje težavnost vadbe, da mimo grede pridobivaš nazaj moč v telesu, ob tem pa se otroci postopoma navajajo na druge otročke in nov prostor, kar je sigurno dobra priprava na vrtec. Spoznaš še druge mamice iz neposredne bližine in seveda zveš marsikateri nasvet. Klara na začetku preveri tudi stanje mamic (npr. razmak trebušnih mišic) in pazi, da ne delaš neprimernih vaj. Skratka, priporočam za dobro počutje in druženje mamic in dojenčkov.« Miša F.

Za mano so trije porodi, veliko nošenja otrok, dojenja …

»Za mano so trije porodi, veliko nošenja otrok, dojenja v “nepravilni” drži in težave s hrbtom, ki so prisotne že od mladosti, so bile vedno bolj izrazite. K sreči sem začela z obiskovanjem vadbe pilatesa po porodu pri vaditeljici Klari Dev. In lahko rečem samo uau! Že po prvih obiskih neverjetna sprememba, bolečine v hrbtu so se razpolovile že po dveh obiskih, drža se je izboljšala, telo se ob vajah kar odpira in čutiš veliko razbremenitev. Ana L.

Po drugi strani pa je bila nekompromisna

Po drugi strani pa je bila nekompromisna, ko je bilo treba v akcijo. Vedno je zaznala kaj v danem trenutku potrebujem, njen fokus je bil na Tukaj in zdaj. Danes s Klaro sodelujeva na drugačen način, a vedno bom hvaležna za vse tiste delavnice dela na sebi, kjer sem odkrivala kdo sem in kaj si res želim. To so bili začetki ljubezni do same sebe, zelo pomemben in potreben čas zame. Če sem danes na poti (na pravi poti zame, na svoji poti) je to tudi zaradi Klare ❤« Katja J.

Bolečine v križu po porodu in zaradi nošnje malčka se me prisilile v akcijo

»Bolečine v križu po porodu in zaradi nošnje malčka se me prisilile v akcijo. Pilates mi je glede na dinamiko in zahtevnost vaj predstavljal dobro izbiro, bližina doma pa nadvse praktično rešitev. Vendar pa je zaradi umirjene in prijetne vaditeljice postal izvrstna telovadba in sprostitev za telo in dušo. Klarine vadbe obiskujem že leto in pol, kar je moj rekord!!! K temu pa verjetno pripomorejo: blagodejni učinki na kriz in sopilatke, ki se po fizični sprostitvi po koncu podružimo na obvezno-neobvezni pijački-cvek v bližnjem lokalu.« Helena S.

Že več let hodim na vodeno vadbo in nikjer se nisem tako sproščeno in dobro počutila kot se na tvojem pilatesu

»Že več let hodim na vodeno vadbo in nikjer se nisem tako sproščeno in dobro počutila kot se na tvojem pilatesu. Ob vsaki vadbi imam občutek, da sem potelovadila, si sprostila um in naredila nekaj dobrega zase.« Eva S.

Že leta imam bolečine v sklepih, zato je bil pilates logična izbira

” Že leta imam bolečine v sklepih, zato je bil pilates logična izbira. V majhni skupini je vadba zelo prijetna in zabavna. Zaradi pilatesa znam sprostiti ramenski obroč in imam manj bolečin pri delu z računalnikom. Zelo so mi pomagale tudi vaje za krepitev zadnjice in stegen, saj imam manj bolečin v kolkih. Pa še zadnjica lepše izgleda 🙂 ”  Jona R.

Že par dni ti želim napisati, kako uživam na tvojem pilatesu

“Že par dni ti želim napisati, kako uživam na tvojem pilatesu. Z lahkoto nas “popraviš” in individualno svetuješ. Toliko znanja, umirjenosti in duhovne širine kot je premoreš ti, je velika redkost in zato sem vesela, da te poznam. Tako, da boš vedela, če morda še nisi.” Špela K.

Njen pristop je celosten

“Pri Klarinem vodenju mi je zelo všeč, da zna dobro presoditi, koliko kdo zmore, in nas temu primerno vsako posebej nežno priganja k bolj doslednemu izvajanju vaj. Njen pristop je celosten, vzdušje na vadbi pa prijetno in sproščeno.” Špela B.

Klarina kombinacija pilatesa z dojenčki se je izkazala za čudovito izkušnjo

»Ko sem bila še noseča, sem si želela, da bi po porodu lahko čim prej začela utrjevati telo. Klarina kombinacija pilatesa z dojenčki se je izkazala za čudovito izkušnjo za oba. Klara tenkočutno poskrbi zame, da znova krepim notranje mišice, in za mojega malega, ki lahko v pozitivnem vzdušju spoznava prve prijatelje in se marsikaj novega nauči.« Ana F.

Ko sem prišla v stik s Klaro sem ugotovila, da sem jo že dolgo iskala

»Ko sem prišla v stik s Klaro sem ugotovila, da sem jo že dolgo iskala, njena prisotnost mi je bila domača. Na delavnicah sem vedno čutila njeno sprejemanje, milino, ljubezen, toplo žensko energijo.