Je tvoj dan tako pester in natrpan, da je trenutno tvoja edina možnost, da potelovadiš od doma preko spleta?

Si želiš tudi v trenutni situaciji, ko so vadbeni centri zaprti, ohraniti kondicijo in zdravje?

Si dopoldne učiteljica na domu, potem kuharica, vmes loviš intervale za delo od doma in ti resnično zmanjkuje časa?

Imaš doma možnost, da se za eno urico odmakneš od direndaja in posvetiš sebi?

Si se našla v zgornjih opisih in ne veš, kako bi začela? Klikni na spodnji gumb in mi pošlji vprašanje.

Če ti vadba od doma odgovarja in ti prinaša dopolnilo k tvojemu spremenjenemu urniku, boš na vadbi našla nekaj zase. Pozornost boš namenila delom telesa, ki pri ženskah potrebujejo posebno nego. To so vse mišice trupa (trebuh in hrbet), rok, medeničnega dna ter seveda zadnjice in nog. Aktivacija vseh teh mišičnih skupin pripomore k pravilni drži brez bolečin in skladnemu telesu, ki se giba lahkotno in harmonično.

Si mamica z otroci, ki obiskujejo osnovno šolo? Ali že srednjo? Potem se na vadbi lahko zabavaš tudi s svojo družino in telovadite vsi skupaj. Na spletnem pilatesu je prijetno sproščeno vzdušje, saj so skupine manjše. Tako ohranjam kakovost vadbe in pregled nad izvajanjem vaj vadečih.

cenik

Pilates je tudi meni pomagal, da sem poskrbela zase:

 • Moje telo je spet bolj skladno in lepo oblikovano.
 • Trebuh, hrbet, zadnjica, noge in roke so bolj čvrste.
 • Telo je gibljivo in prožno.
 • Lažje in bolj lahkotno se premikam.
 • Sem bolj fit.
 • Boljše se počutim in sem bolj zdrava.
 • Sprostile so se mi napetosti v križu in prsnem delu hrbtenice.
 • Naučila sem se sprostiti tudi čustveno in mentalno.

Pomembna komponenta pilates vadbe pa je tudi tridimenzionalno dihanje, ki vključuje prepono, medrebrne mišice in mišice medeničnega dna. Vse to boš začutila v boljšem počutju, ker se boš na vadbi dobro predihala, okrepila pljuča, odplaknila stres in odpadne produkte iz telesa. Močne mišice medeničnega dna dobro podpirajo notranje organe (spodnji del trebuha se ne izboči), varujejo pred inkontinenco in izboljšujejo spolno življenje.

Pilates ura je sestavljena iz treh delov:

 • ogrevanja, kjer boš pripravila telo na vadbo z lažjimi vajami in treniranjem dihanja,
 • glavnega dela, kjer se boš naučila vrsto različnih vaj za krepitev in gibljivost z različnimi rekviziti (mala žoga, trak, utežke),
 • zaključka vadbe s kratkim sproščanjem ali meditacijo.

Mnenja zadovoljnih vadečih

Špela B.

"Pri Klarinem vodenju mi je zelo všeč, da zna dobro presoditi, koliko kdo zmore, in nas temu primerno vsako posebej nežno priganja k bolj doslednemu izvajanju vaj. Njen pristop je celosten, vzdušje na vadbi pa prijetno in sproščeno." Špela B.

Helena S.

»Bolečine v križu po porodu in zaradi nošnje malčka se me prisilile v akcijo. Pilates mi je glede na dinamiko in zahtevnost vaj predstavljal dobro izbiro, bližina doma pa nadvse praktično rešitev. Vendar pa je zaradi umirjene in prijetne vaditeljice postal izvrstna telovadba in sprostitev za telo in dušo. Klarine vadbe obiskujem že leto in pol, kar je moj rekord!!! K temu pa verjetno pripomorejo blagodejni učinki na križ in sopilatke, ki se po fizični sprostitvi po koncu podružimo na obvezno-neobvezni pijački - čvek v bližnjem lokalu.« Helena S.

Eva S.

»Že več let hodim na vodeno vadbo in nikjer se nisem tako sproščeno in dobro počutila kot na tvojem pilatesu. Ob vsaki vadbi imam občutek, da sem potelovadila, si sprostila um in naredila nekaj dobrega zase.« Eva S.

Jona R.

"Že leta imam bolečine v sklepih, zato je bil pilates logična izbira. V majhni skupini je vadba zelo prijetna in zabavna. Zaradi pilatesa znam sprostiti ramenski obroč in imam manj bolečin pri delu z računalnikom. Zelo so mi pomagale tudi vaje za krepitev zadnjice in stegen, saj imam manj bolečin v kolkih. Pa še zadnjica lepše izgleda :-)"  Jona R.