Urša G.

“Rada bi se ti zahvalila za čudovit mesec, tvojo prijetno, toplo energijo in super pilates! Morda se vam zopet pridružim, ko se Paulina uvede v vrtec.”

Alenka M., Amarketing

“Klarina individualna vadba je super, ker ti lahko vaje popolnoma individualno prilagodi, kar je predvsem fajn, če nisi ravno v top formi in ne zmoreš vsega ali pa če imaš kakšne zdravstvene težave. Tako je vadba zabavna in neobremenjujoča. Lahko se ti prilagodi tudi s terminom vadbe. Ker sem precej zaposlena podjetnica in mama, mi te prilagoditve veliko pomenijo in si tako vadbo lahko bolj na izi stlačim v urnik. S Klaro delava online, kar meni zelo ustreza ravno zaradi prihranka časa, ko se mi ni treba nikamor vozit.”

Tjaša V., Butik Dobrega

“Pri Klari sem obiskovala on line program joge obraza in ga zelo priporočam. Vsebina je zelo uporabna, saj nam pokaže dostopne tehnike, s katerimi lahko bistveno vplivamo na svoje počutje in s tem tudi izgled. Klarina prijetna in svetla energija pa vse skupaj zaokroži v res lepo vadbo za ženske. Priporočam.”

Maja R., Majaea

“Joga obraza pri Klari je super. Čudovite vaje, Klarino vodstvo srčno in prijetno. Cel čas natančno opazuje izvajanje vaj in popravlja, da se vaje naučimo resnično pravilno. Hvala Klara.”

Monika K.

“Res sem vesela, da sem prišla še v živo na vadbo, ker je enkratno. Počutila sem se čudovito. Prijateljica, ki se ni mogla udeležiti joge obraza, je rekla, da kar žarim, ko sem jo obiskala po vajah. Mislim, da ne rabim nič več dodati, kot le to, da imaš neverjetno energijo in da so tvoje delavnice res krasne. Hvala, ker si tako sonce.”

Ana F.

“S Klaro mi je vedno lepo. Ker je iskrena, topla, srčna in me vedno zna sprostiti. S svojim znanjem mi je pomagala pri vadbi po porodu prvega otroka, da sem utrdila svoje telo in se počutila v odlični formi. Tudi med drugo nosečnostjo sva telovadili, kasneje pa sva s sinčkom obiskovala še tečaj masaže za dojenčke, kjer sem pridobila res dragocena znanja ne samo glede masaže, temveč tudi glede nežnega ravnanja z dojenčki v vsakdanjem življenju. Srečujeva se tudi na poporodnem pilatesu, ki me med razburkanim obdobjem porodniške vedno spomni, da žensko telo zmore marsikaj, če smo vztrajne in nežne s seboj.”

Ana P.

“Pri Klari sem obiskovala pilates z dojencki in tečaj masaže za dojencke. Vračam se h Klari, saj mi je všeč njen nežen in strokoven pristop in prijetno okolje. Poleg programa, ki ga obiskuješ, pa Klara vedno poskrbi za dodatno razvajanje; bodisi v smislu dodatnih informacij, dodatnih minut, dodatnih rekvizitov in širokosrčni fleksibilnosti pri določanju termina. Tako, da je zares dobro in s srcem poskrbljeno za vsakega udeleženca posebej. Pri Klari je ni težavice, ki se je ne bi dalo rešiti. Toplo priporočam!”

Vita N.

“Vsaka posamezna vadba joge obraza, mi je bila v zadovoljstvo, saj sem pridobila veliko novega znanja in se ob tem iskreno nasmejala. Klara ima zelo lepo in mirno energijo, zato so vadbe sproščene in prijetne. Zelo veliko podpore nudi tudi po zaključku tečaja, tako da z malo truda lahko postanejo vaje vsakemu del dnevne rutine.”

Barbara B.

“Vadbe obrazne joge  so bile vedno prijetne in zabavne. Vaje so enostavne, hitro zapomljive in res delujejo, če jih le vsaj približno redno izvajaš ;). Klara oddaja neverjetno pozitivno energijo, super za sproščen zaključek dne, kar je bilo zelo dobrodošlo predvsem po kakšnem malo bolj stresnem dnevu.”

Petra P.

»Na prvi ure obrazne joge sem ugotovila, da imam v resnici zelo napet in zategnjen obraz. Bila sem presenečena, koliko se stres pozna na mojem obrazu. Klara mi je na srečanjih pomagala predvsem z različnimi tehnikami za sprostitev obraza. Zelo mi je več tudi srčen, strokoven in dostopen pristop Klare, ki daje srečanjem poseben pečat.«