Imaš občutek, da se ti misli preveč vrtinčijo okrog vsakodnevnih skrbi in v glavi preštevaš, kaj vse moraš še postoriti, preden te dan dokončno prehiti, ti pa nisi niti še na polovici seznama? Joga obraza in meditacija ti bodo pomagale zategniti zavoro, pomiriti skrbi, otresti s sebe nepotrebne napetosti in sprostiti dan.

Si predstavljaš, da bi se po napornem delu v službi, kjer veliko sediš, razgibala in psihično razbremenila? Odpravila bolečine v križu ali vratu? Si spet vzela čas zase, se ustavila, začutila svoje telo, veselje in v prijetni družbi ostalih vadečih sproščeno poklepetala?

Veš, da si svoje telo zaradi natrpanega urnika malo zanemarila? Na vadbi joge obraza boš poskrbela za svoje telo in dušo. Prebudila in raztegnila boš fizično telo, poskdrbela za svojo držo in hrbtenico, se regenerirala, uravnovešala in pomlajevala. Povečala svojo pretočnost telesa ter si razbremenila misli, sprostila stres, napetosti ter slabo voljo. Po vadbi se boš počutila umirjeno, sproščeno, prerojeno in bolj veselo.

Ne veš, kako bi začela in si vzela čas zase? Čisto enostavno, s klikom na spodnji gumb.

unnamed

Na vadbi pomlajevalne joge obraza boš:

 • zbudila in razmigala fizično telo, še posebej hrbtenico in ramenski obroč
 • poskrbela za pravilno držo
 • pomladila in napela kožo na obrazu
 • gladila drobne gubice
 • podprla hormone in limfni sistem
 • zbistrila um in se osredotočila na pomembne aktivnosti
 • dvignila energijo in zažarela
 • poskrbela za svoje zdravje in super počutje
 • napolnila baterije in se regenerirala
 • bolj zadovoljna sama s seboj

Pomlajevalna joga obraza je sestavljena iz treh delov:

 • Ogrevanja in prebujanja telesa z vajami za nego hrbtenice, pravilno držo in sproščanje napetosti ali bolečin v vratu, ramenih in križu.
 • Joga obraza: vaje za samomasažo obraza, sproščanje obraznih mišic in napetosti, krepitev ter vračanje simetrije obrazu.
 • Meditacija: sproščanje misli, skrbi, stresa, regeneracija po aktivnem dnevu in pomlajevanje.

Prvi obisk je brezplačen?

Mnenja zadovoljnih vadečih

Vita N.

"Vsaka posamezna vadba joge obraza, mi je bila v zadovoljstvo, saj sem pridobila veliko novega znanja in se ob tem iskreno nasmejala. Klara ima zelo lepo in mirno energijo, zato so vadbe sproščene in prijetne. Zelo veliko podpore nudi tudi po zaključku tečaja, tako da z malo truda lahko postanejo vaje vsakemu del dnevne rutine."

Barbara B.

"Vadbe obrazne joge  so bile vedno prijetne in zabavne. Vaje so enostavne, hitro zapomljive in res delujejo, če jih le vsaj približno redno izvajaš ;). Klara oddaja neverjetno pozitivno energijo, super za sproščen zaključek dne, kar je bilo zelo dobrodošlo predvsem po kakšnem malo bolj stresnem dnevu."

Petra P.

»Na prvi ure obrazne joge sem ugotovila, da imam v resnici zelo napet in zategnjen obraz. Bila sem presenečena, koliko se stres pozna na mojem obrazu. Klara mi je na srečanjih pomagala predvsem z različnimi tehnikami za sprostitev obraza. Zelo mi je več tudi srčen, strokoven in dostopen pristop Klare, ki daje srečanjem poseben pečat.«

Valerija K.

»Včeraj sem opravila online vadbo pri Klari. Moram reči, da sem se notranje nenavadno lepo očistila in napolnila z energijo, ki je pri meni faktor v pomanjkanju. Tako vadbo je treba kar naprej uporabljati! Želim, da bi Klara lahko pomagala mnogim ljudem!«