Katja

“Klarina vadba Dihaj gibaj je taka posebna. Si misliš, da bo enostavna in nezahtevna, na koncu pa razmigaš in sprostiš tudi tiste mišice, za katere nisi vedel, da jih imaš.” Katja

Iris N.

“Vadba Dihaj Gibaj je zame pravo odkritje. Vedno me napolni s svežo energijo in okrepi mojo vizijo za naprej. Veselim se prihodnjega raziskovanja pozitivnih vplivov vadbe na moj celotni sistem. Vadba poteka v lahkotnem in sproščenem vzdušju, za kar se gre zahvaliti vaditeljici Klari, ki je topla, sprejemljiva in potrpežljiva oseba, zato se vedno rada vračam.” Iris N.

Špela B.

“Pri Klarinem vodenju mi je zelo všeč, da zna dobro presoditi, koliko kdo zmore, in nas temu primerno vsako posebej nežno priganja k bolj doslednemu izvajanju vaj. Njen pristop je celosten, vzdušje na vadbi pa prijetno in sproščeno.” Špela B.

Ana L.

»Za mano so trije porodi, veliko nošenja otrok, dojenja v “nepravilni” drži in težave s hrbtom, ki so prisotne že od mladosti, so bile vedno bolj izrazite. K sreči sem začela z obiskovanjem vadbe pilatesa po porodu pri vaditeljici Klari Dev. In lahko rečem samo uau! Že po prvih obiskih neverjetna sprememba. Bolečine v hrbtu so se razpolovile že po dveh obiskih, drža se je izboljšala, telo se ob vajah kar odpira in čutiš veliko razbremenitev. Vadba pri Klari je dinamična, strokovna, individualen pristop omogoča, da vaje resnično delaš pravilno in narediš nekaj dobrega zase, svoje telo in dušo! Predvsem me veseli, da Klara pozna žensko telo in je strokovnjakinja za poporodno obdobje. Z vajami ne prehiteva, tako da sem lahko prepričana, da je vadba strokovna in varna tudi v tem obdobdju. In še ni mi potrebno iskati varstva za dojenčka – naš Klaro prav obožuje in če ne spi, se na maminih vadbah pilatesa veliko smeji 🙂 Priporočam!« Ana L.

Polona B.

»Pilates s Klaro je odličen! Pomaga mi pri bolečinah v sklepih, super se razmigam in na koncu sledi sproščanje, kar  je meni še posebej všeč. Pri Klari mi je všeč njena strokovnost in sproščenost. » Polona B.

Špela K.

“Že nekaj dni ti želim napisati, kako uživam na tvojem pilatesu. Z lahkoto nas “popraviš” in individualno svetuješ. Toliko znanja, umirjenosti in duhovne širine, kot je premoreš ti, je velika redkost in zato sem vesela, da te poznam. Tako, da boš vedela, če morda še nisi.” Špela K.

Eva S.

»Že več let hodim na vodeno vadbo in nikjer se nisem tako sproščeno in dobro počutila kot na tvojem pilatesu. Ob vsaki vadbi imam občutek, da sem potelovadila, si sprostila um in naredila nekaj dobrega zase.« Eva S.