Ana P.

“Pri Klari sem obiskovala pilates z dojencki in tečaj masaže za dojencke. Vračam se h Klari, saj mi je všeč njen nežen in strokoven pristop in prijetno okolje. Poleg programa, ki ga obiskuješ, pa Klara vedno poskrbi za dodatno razvajanje; bodisi v smislu dodatnih informacij, dodatnih minut, dodatnih rekvizitov in širokosrčni fleksibilnosti pri določanju termina. Tako, da je zares dobro in s srcem poskrbljeno za vsakega udeleženca posebej. Pri Klari je ni težavice, ki se je ne bi dalo rešiti. Toplo priporočam!” Ana P.

Ana F.

»Ko sem bila še noseča, sem si želela, da bi po porodu lahko čim prej začela utrjevati telo. Klarina kombinacija pilatesa z dojenčki se je izkazala za čudovito izkušnjo za oba. Klara tenkočutno poskrbi zame, da znova krepim notranje mišice, in za mojega malega, ki lahko v pozitivnem vzdušju spoznava prve prijatelje in se marsikaj novega nauči.« Ana F.

Miša F.

»Pilates z dojenčki s Klaro me je zelo pozitivno presenetil. Klara postopoma povečuje težavnost vadbe, da mimo grede pridobivaš nazaj moč v telesu, ob tem pa se otroci postopoma navajajo na druge otročke in nov prostor, kar je sigurno dobra priprava na vrtec. Spoznaš še druge mamice iz neposredne bližine in seveda dobiš marsikateri nasvet. Klara na začetku preveri tudi stanje mamic (npr. razmik trebušnih mišic) in pazi, da ne delaš neprimernih vaj. Skratka, priporočam za dobro počutje in druženje mamic in dojenčkov.« Miša F.

Ana L.

»Za mano so trije porodi, veliko nošenja otrok, dojenja v “nepravilni” drži in težave s hrbtom, ki so prisotne že od mladosti, so bile vedno bolj izrazite. K sreči sem začela z obiskovanjem vadbe pilatesa po porodu pri vaditeljici Klari Dev. In lahko rečem samo uau! Že po prvih obiskih neverjetna sprememba. Bolečine v hrbtu so se razpolovile že po dveh obiskih, drža se je izboljšala, telo se ob vajah kar odpira in čutiš veliko razbremenitev. Vadba pri Klari je dinamična, strokovna, individualen pristop omogoča, da vaje resnično delaš pravilno in narediš nekaj dobrega zase, svoje telo in dušo! Predvsem me veseli, da Klara pozna žensko telo in je strokovnjakinja za poporodno obdobje. Z vajami ne prehiteva, tako da sem lahko prepričana, da je vadba strokovna in varna tudi v tem obdobdju. In še ni mi potrebno iskati varstva za dojenčka – naš Klaro prav obožuje in če ne spi, se na maminih vadbah pilatesa veliko smeji 🙂 Priporočam!« Ana L.