Staša M.

»Že kar nekaj let nazaj, sem začela hodit h Klari na delavnice. Dobivali sva se pred začetkom moje službe in velikokrat sva odšli na Golovec, kjer sva izvajali različne tehnike. Velikokrat sva delali kretnje za maternico in prizemljitev. Gozd in sveži zrak, sta me še dodatno odprla in sprostila. Všeč mi je bilo, ker sva se na poti na Golovec pomenili o stvareh, ki so me mučile oz. na katerih sem želela delati in jih spremeniti. Pri njej sem čutila sprejemanje in lepo žensko energijo, ki ne obsoja, ne glede na to, kar poveš. Rada sem hodila na delavnice.« Staša M.

Katja J.

»Ko sem prišla v stik s Klaro sem ugotovila, da sem jo že dolgo iskala, njena prisotnost mi je bila domača. Na delavnicah sem vedno čutila njeno sprejemanje, milino, ljubezen, toplo žensko energijo. Po drugi strani pa je bila nekompromisna, ko je bilo treba v akcijo. Vedno je zaznala kaj v danem trenutku potrebujem, njen fokus je bil na Tukaj in zdaj. Danes s Klaro sodelujeva na drugačen način, a vedno bom hvaležna za vse tiste delavnice dela na sebi, kjer sem odkrivala, kdo sem in kaj si res želim. To so bili začetki ljubezni do same sebe, zelo pomemben in potreben čas zame. Če sem danes na poti (na pravi poti zame, na svoji poti) je to tudi zaradi Klare ❤« Katja J.

Aneta R.

»Tvoje delavnice obiskujem že tri leta. V tem času si se iz odlične vaditeljice in učiteljice gibalnih in duhovnih tehnik spremenila v pravo prijateljico. Moja služba je zelo stresna, velikokrat pridem domov popolnoma izčrpana, zato so mi tehnike ozaveščanja občutkov in čiščenja negativnih energij v veliko pomoč. Velik poudarek je tudi na kreiranju želene realnosti. Tehnike za dvigovanje energije in usmerjanja namere namreč zares delujejo. Naučila si me dvigniti svojo energijo in jo uporabiti za zdravljenje in uresničevanje zastavljenih ciljev. Energijo lahko širim in delim tudi navzven. Predvsem pa si me naučila prisluhniti svojemu bitju. Ob vsaki  vadbi zahajam globlje vase, vse več je osredotočenosti in odprtosti za življenje. Hvala ti!« Aneta R.