30 minut samo zate

za sproščen in fantastično uspešen dan

Do konca marca 2024 brezplačno?

❖ Da boš negovala svojo maternico.

❖ Da boš zasijala v svoji ženski energiji.

❖ Da boš imela ravnovesje v življenju.

❖ Da boš dan preživela brez stresa, skrbi in kaosa.

30 minut samo zate

za sproščen in fantastično uspešen dan

Do konca marca 2024 brezplačno?

❖ Da boš negovala svojo maternico.

❖ Da boš zasijala v svoji ženski energiji.

❖ Da boš imela ravnovesje v življenju.

❖ Da boš dan preživela brez stresa, skrbi in kaosa.

Dvakrat tedensko se bomo skupaj družile in z različnimi energijskimi, dihalnimi, pomlajevalnimi in sprostitvenimi tehnikami:

  • zdravile in skrbele za maternico in jajčnike,
  • negovale svojo žensko energijo,
  • krepile pozitiven odnos do sebe,
  • se povezovale s svojo intuicijo,
  • vzpostavljale notranje ravnovesje,
  • aktivirale ljubezen do sebe, svojega telesa, obraza in duše.

Kdaj se bomo srečevale?

Vsak torek in četrtek ob 9.00 se bomo v živo družile v zaprti Facebook skupini, v kateri bomo skupaj gibale in dihale 30 minutno rutino za sproščen in fantastično uspešen dan, ki te bo sprostila, osredotočila in pripravila na dan po tvojih željah. V nov dan boš stopila bolj samozavestna, hvaležna, mirna in napolnjena s svežo energijo. Skupaj se bomo razmigale, energijsko napolnile in sprostile v meditaciji.

In tako kot skrbiš za svoje fizično telo, se vsak dan umiješ, počešeš, preoblečeš in namažeš s kremo, tako bi morala vsak dan poskrbeti za svojo maternico. Jo negovati, očistiti in napolniti s svežo energijo. In to vsak dan, brez izjeme.

Pridruži se še ostalim damam, s katerimi skupaj vadimo tehnike za čutenje sebe in sproščanje skrbi, stresa in odvečnih misli ter skupaj dihamo, gibamo in uživamo.

Naj vsako jutro postane tvoj osebni obred, da boš imela več energije, več miru in več stika s sabo čez cel dan. Saj dnevi sestavljajo teden, tedni sestavijo mesec, meseci leto in leta življenje. Delček po delček si boš gradila življenje, ki si ga želiš.

Odkrivale bomo, kaj nas veseli, ohranja živahne in zadovoljne. Obenem bomo spuščale in sproščale stres, skrbi in bremena, ki nam otežujejo vsakdan in počutje. Skrbele bomo za fluidno, gibko telo in zadovoljno srce. Negovale bomo ravnovesje in harmonijo.

Vaje in rutine so tematsko obarvane po vsebinskih sklopih, ki se iz meseca v mesec dopolnjujejo in povezujejo. Vsaka rutina pa je tudi ločen tematski sklop. In, če ne moreš v živo, te bo v skupini čakal posnetek, ki bo na voljo še 6 mesecev po prenosu v živo.

Z vajami in tehnikami bomo uravnavale notranje ravnovesje in sproščale stres, napetosti, bremena in skrbi, da bomo lažje zadihale in plule čez dan. Poskrbele bomo, da si vzamemo čas zase, se začutimo, umirimo, sprostimo in naredimo nekaj za svojo dušo. Tudi prizemljevale se bomo, ker s tem, da smo tukaj in zdaj, pozornost premaknemo vase.

Vaje bom še bolj približala počutju in jih izbirala na podlagi različnih čustev, počutij in stanj. Učile se bomo, katere vaje in meditacije spodbujajo ljubezen, zaupanje, kako se soočati s strahom, sproščati jezo…

Do konca marca brezplačno?

Če po zaključku meseca marca želiš ostati v tej krasni skupini, je 3- mesečna članarina 65 eur, mesečna pa 33 eur. Za prijavo mi piši na klara@dihajgibaj.si.

Preberi mnenja zadovoljnih strank

Nina K.

Jutranjih 30 minut s Klaro je naravnost božanskih in težko opišem z besedami, kako mi te pol ure na dan pripomore k boljšemu počutju. Si sploh več ne predstavljam jutra brez njenih vaj in meditacij. Najprej naredimo nekaj vaj, da razgibamo svoje telo, zaključimo pa z meditacijo. Na ta način mirno in pozitivno zakorakamo v nov dan. Klara, ostani tak pozitivček še naprej! Upam da bomo še dolgo časa migale in dihale v tvoji zaprti fb skupini.

Nina Š.

»Meni se ta delavnica zdi naravnost fantastična. Mentorica predstavi vse vaje in meditacije na enostaven način. Zna potolažit, ko ne moreš izvesti vseh vaj. Spoznamo tudi jogo obraza in stvari, ki sodijo zraven. Meditacije so krasne. Vseeno narejene bolj realno in realistično kot nekatere druge, ki jih vsebuje splet ali osebne delavnice. Res začutiš svoje telo oz. odpiranje čaker, ker jih na začetku zbudiš tudi z energijskimi vajami. Ves koncept vaj in informacij se mi zdi krasen, saj je sestavljen strateško glede na del telesa in čas, torej, da ostaneš v tem delu telesa 14 dni. V tem času se lahko zgodi preboj oz. sprememba. Upam, da bomo še naprej sodelovale. HVALA, HVALA ZA VSE!«

Petra J.

»Klaro sem spoznala preko webinarja, kjer je govorila o preprostih dihalno gibalnih tehnikah, s katerimi si lahko vsak poveča nivo energije. Takoj sem začutila, da je iskrena, da je predana svojemu delu in da veliko ve. Kljub temu pa svoje znanje podaja na zelo prijazen, nevsiljiv in nežen način. Cenim to žensko energijo, ki poboža… S Klaro in skupino sedaj že nekaj časa vsak četrtek zjutraj telovadim. Nežno me prebudi v nov dan in že pred zajtrkom poskrbi, da sem nekaj dobrega naredila zase. Sem mama trem otrokom in zato zelooo cenim čas zase. Klara in njena telovadba so nekaj lepšega, kar se mi je zgodilo v letu 2020, naj se nadaljuje.«

Andreja R., Ženska preventivnica Mokoška

»Klaro sem spoznala pred leti, kot vaditeljico energijske tehnike Magične kretnje. Ko so se najine poti ponovno srečale, sem se z veseljem odločila za njen spletni vadbeni program Jutranja rutina z mano. Klara je odlična učiteljica, zelo lepo poveže znanje več različnih energijskih tehnik, znanje pilatesa, joge obraza in plesa. Njena vadba vzpodbuja žensko energijo, izboljšuje energijsko pretočnost telesa, nam omogoča, da smo prizemljene, da smo v stiku s sabo - kar pa dobro vpliva na naše zdravje in počutje.«

Sandra Z.S.

»Vadba v skupini je krasna, prijetna, osvobajajoča, nežna, prijazna do telesa in duha. Vedno znova se veselim naših juter, čeprav naredim z zamikom od kar sem ponovno v službi. Vaje ponovim večkrat. So nežne, prijazne do juter, ko smo še na pol prebujeni. Je nekaj novega in sprejemam z odprtimi rokami in srcem. Všeč mi je Klarin pristop in način. Hvaležna za vse!«

Če je ženska zadovojna, se dobro počutijo vsi okrog nje. Če ženska žari, osvetljuje vse okrog nje. Če je
ženska vesela, se celo vesolje smeje z njo.

Smej se in življenje se ti bo nasmehnilo nazaj,

poj in tvoja duša se bo zbudila še preden bo prišel maj,

pleši in celo vesolje bo zaplesalo,

vzemi barve in si nariši svoje sanje,

potrpežljivo, malo po malo!

Do konca marca brezplačno?


    Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani Dihaj gibaj. Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno, v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR).