30 minut samo zate

za sproščen in fantastično uspešen dan

Ob 3- mesečnem vpisu do konca maja brezplačno🧡

❖ Da boš negovala svojo maternico.

❖ Da boš zasijala v svoji ženski energiji.

❖ Da boš imela ravnovesje v življenju.

❖ Da boš dan preživela brez stresa, skrbi in kaosa.

30 minut samo zate

za sproščen in fantastično uspešen dan

Ob 3- mesečnem vpisu do konca maja brezplačno🧡

❖ Da boš negovala svojo maternico.

❖ Da boš zasijala v svoji ženski energiji.

❖ Da boš imela ravnovesje v življenju.

❖ Da boš dan preživela brez stresa, skrbi in kaosa.

Dvakrat tedensko se bomo skupaj družile in z različnimi energijskimi, dihalnimi, pomlajevalnimi in sprostitvenimi tehnikami:

 • zdravile in skrbele za maternico,
 • negovale svojo žensko energijo,
 • krepile pozitiven odnos do sebe,
 • se povezovale s svojo intuicijo,
 • vzpostavljale notranje ravnovesje,
 • aktivirale ljubezen do sebe, svojega telesa, obraza in duše.

Kdaj se bomo srečevale?

 • Vsak torek ob 9.00 in četrtek ob 18.00 se bomo v živo družile v zaprti Facebook skupini, v kateri bomo skupaj gibale in dihale 30 minutno rutino za sproščen in fantastično uspešen dan, ki te bo sprostila, osredotočila in pripravila na dan po tvojih željah. V nov dan boš stopila bolj samozavestna, hvaležna, mirna in napolnjena s svežo energijo. Skupaj se bomo razmigale, energijsko napolnile in sprostile v meditaciji.
 • Zadnji četrtek v mesecu ob 18.00 se bomo družile v živo preko Zooma. Lahko bomo poklepetale in se spodbujale, odgovorila bom na tvoja vprašanja, podelila kakšen nasvet, vajo ali tehniko. In zaključile s 30 minutno rutino za bolj sproščen in zadovoljen dan.

Naša tema bo zdravljenje maternice, ki je energijsko povezana z najglobljim občutenjem sebe in svojega notranjega sveta. V njo ženske nalagamo nepredelana čustva, stres in skrbi. V njej se skrivajo lastna vrednost, samospoštovanje in sprejemanje sebe.

V maternici ženska nosi otročka in ustvari novo življenje, skozi njo pa nastajajo tudi novi projekti, ideje in uresničevanje sanj ter želja. Maternica je organ kreativnosti in ustvarjanja, v njej se rojeva tvoje življenje. Od energije maternice in tvoje povezave z njo je tudi odvisno, kakšno življenje si boš ustvarila.

In tako kot skrbiš za svoje fizično telo, se vsak dan umiješ, počešeš, preoblečeš in namažeš s kremo, tako bi morala vsak dan poskrbeti za svojo maternico. Jo negovati, očistiti in napolniti s svežo energijo. In to vsak dan, brez izjeme.

Pridruži se še ostalim damam, s katerimi skupaj vadimo tehnike za čutenje sebe in sproščanje skrbi, stresa in odvečnih misli ter skupaj dihamo, gibamo in uživamo.

Naj vsako jutro postane tvoj osebni obred, da boš imela več energije, več miru in več stika s sabo čez cel dan. Saj dnevi sestavljajo teden, tedni sestavijo mesec, meseci leto in leta življenje. Delček po delček si boš gradila življenje, ki si ga želiš.

Odkrivale bomo, kaj nas veseli, ohranja živahne in zadovoljne. Obenem bomo spuščale in sproščale stres, skrbi in bremena, ki nam otežujejo vsakdan in počutje. Skrbele bomo za fluidno, gibko telo in zadovoljno srce. Negovale bomo ravnovesje in harmonijo.

Ob 3- mesečnem vpisu do konca maja brezplačno🧡

3- mesečna članarina je 59 eur, mesečna pa 25 eur.

🎁Ob 3- mesečnem vpisu imam zate super darilo, saj ti članarino do konca maja podarim.

 • Se kdaj počutiš utrujeno, tečno in nezadovoljno?
 • Občutiš notranji nemir in kaos?
 • Ti zmanjka časa za sebe in svoje aktivnosti?
 • Zvečer samo padeš dol?
 • Imaš občutek, da ne dohajaš same sebe in, da čas noro hitro teče?
 • Imaš zmedene misli in preveč razmišljaš?
 • Se zvečer težko umiriš?

Vse to se da uravnovesiti ter pozdraviti s prav posebnimi energijskimi vajami, dihalnimi tehnikami in meditacijami, ki zdravijo, čistijo in z energijo polnijo maternico ter jajčnike. Pomagajo pa tudi pri nerednih in bolečih menstruacijah, močnim PMS sindromom in negativnim mislim. Ker umirjajo, pomirjajo in sproščajo napetosti.🧡

Negovanje maternice krepi tvojo žensko energijo, pozitiven odnos do sebe, žensko modrost, intuicijo, ustvarjalnost, lastno vrednost in samozaupanje. Pomlajuje žensko telo, vrača ravnovesje in veselje do življenja.

Preberi mnenja zadovoljnih strank

Nina K.

Jutranjih 30 minut s Klaro je naravnost božanskih in težko opišem z besedami, kako mi te pol ure na dan pripomore k boljšemu počutju. Si sploh več ne predstavljam jutra brez njenih vaj in meditacij. Najprej naredimo nekaj vaj, da razgibamo svoje telo, zaključimo pa z meditacijo. Na ta način mirno in pozitivno zakorakamo v nov dan. Klara, ostani tak pozitivček še naprej! Upam da bomo še dolgo časa migale in dihale v tvoji zaprti fb skupini.

Nina Š.

»Meni se ta delavnica zdi naravnost fantastična. Mentorica predstavi vse vaje in meditacije na enostaven način. Zna potolažit, ko ne moreš izvesti vseh vaj. Spoznamo tudi jogo obraza in stvari, ki sodijo zraven. Meditacije so krasne. Vseeno narejene bolj realno in realistično kot nekatere druge, ki jih vsebuje splet ali osebne delavnice. Res začutiš svoje telo oz. odpiranje čaker, ker jih na začetku zbudiš tudi z energijskimi vajami. Ves koncept vaj in informacij se mi zdi krasen, saj je sestavljen strateško glede na del telesa in čas, torej, da ostaneš v tem delu telesa 14 dni. V tem času se lahko zgodi preboj oz. sprememba. Upam, da bomo še naprej sodelovale. HVALA, HVALA ZA VSE!«

Petra J.

»Klaro sem spoznala preko webinarja, kjer je govorila o preprostih dihalno gibalnih tehnikah, s katerimi si lahko vsak poveča nivo energije. Takoj sem začutila, da je iskrena, da je predana svojemu delu in da veliko ve. Kljub temu pa svoje znanje podaja na zelo prijazen, nevsiljiv in nežen način. Cenim to žensko energijo, ki poboža… S Klaro in skupino sedaj že nekaj časa vsak četrtek zjutraj telovadim. Nežno me prebudi v nov dan in že pred zajtrkom poskrbi, da sem nekaj dobrega naredila zase. Sem mama trem otrokom in zato zelooo cenim čas zase. Klara in njena telovadba so nekaj lepšega, kar se mi je zgodilo v letu 2020, naj se nadaljuje.«

Andreja R., Ženska preventivnica Mokoška

»Klaro sem spoznala pred leti, kot vaditeljico energijske tehnike Magične kretnje. Ko so se najine poti ponovno srečale, sem se z veseljem odločila za njen spletni vadbeni program Jutranja rutina z mano. Klara je odlična učiteljica, zelo lepo poveže znanje več različnih energijskih tehnik, znanje pilatesa, joge obraza in plesa. Njena vadba vzpodbuja žensko energijo, izboljšuje energijsko pretočnost telesa, nam omogoča, da smo prizemljene, da smo v stiku s sabo - kar pa dobro vpliva na naše zdravje in počutje.«

Sandra Z.S.

»Vadba v skupini je krasna, prijetna, osvobajajoča, nežna, prijazna do telesa in duha. Vedno znova se veselim naših juter, čeprav naredim z zamikom od kar sem ponovno v službi. Vaje ponovim večkrat. So nežne, prijazne do juter, ko smo še na pol prebujeni. Je nekaj novega in sprejemam z odprtimi rokami in srcem. Všeč mi je Klarin pristop in način. Hvaležna za vse!«

Če je ženska zadovojna, se dobro počutijo vsi okrog nje. Če ženska žari, osvetljuje vse okrog nje. Če je
ženska vesela, se celo vesolje smeje z njo.

Smej se in življenje se ti bo nasmehnilo nazaj,

poj in tvoja duša se bo zbudila še preden bo prišel maj,

pleši in celo vesolje bo zaplesalo,

vzemi barve in si nariši svoje sanje,

potrpežljivo, malo po malo!

Ob 3- mesečnem vpisu do konca maja brezplačno🧡


  Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani Dihaj gibaj. Z vašimi osebnimi podatki ravnamo skrbno, v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (GPDR).