Maternica? V njej se skrivata tvoja ženstvenost in božanskost. Znanje, ki bi ga vsaka ženska morala poznati.

Delavnico Moj dan za maternico posvečam izjemnemu ženskemu organu, ki je po eni strani magičen in edinstven po drugi strani pa precej zapostavljen. Veš, da bi se morala na svojo maternico spomniti čisto vsak dan.

V maternici ženska nosi otročka in ustvari novo življenje, skozi njo pa nastajajo tudi novi projekti, ideje in uresničevanje sanj ter želja. Maternica je organ kreativnosti in ustvarjanja, v njej se “rojeva tvoje življenje”. Od energije maternice in tvoje povezave z njo je tudi odvisno, kakšno življenje si boš ustvarila.

pilates-z-meditacijo

Tvoja maternica je energijsko povezana z najglobljim občutenjem sebe in svojega notranjega sveta. V njo ženske “nalagamo” nepredelana čustva, stres in skrbi. V njej se skrivajo lastna vrednost, samospoštovanje in sprejemanje sebe.

In tako kot skrbiš za svoje fizično telo, se vsak dan umiješ, počešeš, preoblečeš in namažeš s kremo, tako bi morala vsak dan poskrbeti za svojo maternico. Jo negovati, očistiti in napolniti s svežo energijo. In to vsak dan, brez izjeme.

Na delavnici se boš naučila energijskih tehnik, ki te bodo:

  • prizemljile in povezale z Zemljo,
  • energijsko očistile in uredile pretok v maternici in jajčnikih,
  • povezale s tvojo žensko energijo in
  • umirile misli, čustva, bremena in skrbi.

Se kdaj počutiš utrujeno, tečno in nezadovoljno?

Občutiš notranji nemir in kaos?

Ti zmanjka časa za sebe in svoje aktivnosti?

Zvečer samo padeš dol?

Imaš občutek, da ne dohajaš same sebe in, da čas noro hitro teče?

Imaš zmedene misli in preveč razmišljaš?

Se zvečer težko umiriš?

Vse to se da uravnovešati s prav posebnimi energijskimi vajami, dihalnimi tehnikami in meditacijami, ki zdravijo, čistijo in z energijo polnijo maternico ter jajčnike. Pomagajo pa tudi pri nerednih in bolečih menstruacijah, močnim PMS sindromom in negativnim mislim. Ker umirjajo, pomirjajo in sproščajo napetosti.?

Negovanje maternice krepi tvojo žensko energijo, pozitiven odnos do sebe, žensko modrost, intuicijo, ustvarjalnost, lastno vrednost in samozaupanje. Pomlajuje žensko telo, vrača ravnovesje in veselje do življenja.

Delavnica je sestavljena iz:

  • prvega dela – kratkega pogovora in ozaveščanja, ogrevanja in prizemljevanja, kjer boš pripravila telo na energijske vaje,
  • drugega dela, kjer se boš naučila posebnih energijskih tehnik za maternico in jajčnike,
  • tretjega dela, v katerem se boš sprostila, umirila in regenerirala v kratki vodeni meditaciji.

Delavnica Moj dan za maternico bo v četrtek, 15. junija ob 19.15 – 21.15 preko spleta (zzom aplikacije). Posnetek delavnice bo na voljo še 1 teden, da si lahko pogledaš večkrat ali z zamikom, če ne utegneš v živo.

?Za prvih 5 prijav pa imam prav posebno darilo – majčko Dihaj gibaj uživaj, ki bo še podprla tvojo ženstvenost in stik s sabo, saj je narejena z ljubeznijo in ženskim pridihom.

Prispevek za delavnico je 33 eur.

Dobrodošla?

Mnenja zadovoljnih vadečih

Aneta R.

»V poletnih mesecih sem se udeležila vadbe v naravi pod vodstvom odlične inštruktorice Klare Dev. Nad idejo sem bila navdušena že od samega začetka, saj je gozd najlepše okolje za vadbo, ki si ga sploh lahko zamisliš. Fizična vadba sprosti in okrepi telo, energetske vaje v objemu gozda pa ti prinesejo mir, varnost in jasne misli. Na koncu še sproščanje in kratka meditacija. Bilo je popolno.« Aneta R.

Martina K.

»Vadba je potekala sproščujoče v naravi med visokimi krošnjami dreves. Nasmejana vaditeljica Klara je že v uvodu podala glavne smernice. Vaje so bile razdeljene po težavnosti, Klara je razložila potek vaje in osredotočeno spremljala izvedbo vaje. Priporočam, saj je izredno dobra voditeljica, ki z igrivo natančnostjo pomaga, da dobro opravimo vaje in se sprostimo.« Martina K.

Staša M.

»Že kar nekaj let nazaj, sem začela hodit h Klari na delavnice. Dobivali sva se pred začetkom moje službe in velikokrat sva odšli na Golovec, kjer sva izvajali različne tehnike. Velikokrat sva delali kretnje za maternico in prizemljitev. Gozd in sveži zrak, sta me še dodatno odprla in sprostila. Všeč mi je bilo, ker sva se na poti na Golovec pomenili o stvareh, ki so me mučile oz. na katerih sem želela delati in jih spremeniti. Pri njej sem čutila sprejemanje in lepo žensko energijo, ki ne obsoja, ne glede na to, kar poveš. Rada sem hodila na delavnice.« Staša M.