Si lahko zamisliš, da si po intenzivnem dnevu vzameš uro in pol časa samo zase, se regeneriraš, energijsko napolniš, sprostiš in umiriš? Narediš nekaj dobrega za svoje zdravje ter fizično, čustveno in energijsko telo?

Da bi se po napornem delu v službi, kjer veliko sediš, razgibala in psihično razbremenila? Začutila svoje telo, veselje in v prijetni družbi ostalih vadečih sproščeno poklepetala?

Ali pa za trenutek pozabila na svoje družinske obveznosti ter se posvetila samo sebi? Se umirila, spočila, povezala s sabo in se spet začutila med vodeno meditacijo?

Si opazila, da se telo odzove na stres ali napetosti? Lahko zakrčiš ramena in vrat, postaneš cela bolj trda in okorna, ustnice se zategnejo, obrazne poteze so bolj ostre, dihanje je bolj plitko, v glavo se pripodijo zoprne misli in še polno drugih reakcij se sproži v telesu. Na delavnici se boš naučila tehnik in vaj, kako se razbremeniti, napolniti z energijo in ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu.

Ne veš, kako bi začela in si vzela čas zase? Čisto enostavno, s klikom na spodnji gumb.

Untitled design

Kako se je vse začelo? Pri zgodnjih tridesetih se je moje življenje obrnilo na glavo. Ti je to poznano? Najprej od znotraj, potem pa še od zunaj. Tako sem norela naokrog, da sem se izčrpala. Od kave do zabave, od trgovine do Katarine, od plesa do peresa, od sestanka do sestanka brez postanka… Težko sem se ustavila. Dokler se nisem tako odločila, se umirila in si vzela čas zase.

Na podlagi več kot petnajst letnih izkušenj sem oblikovala sprostitvene programe, kjer se boš umirila, dvignila nivo energije, se napolnila, imela čas za meditacijo in druge sprostitvene tehnike ter si vzela čas zase.

Čas zame po intenzivnem dnevu je regenerativna energijska delavnica, na kateri se boš:

 • Naučila različnih tehnik in vaj, ki te bodo fizično napolnile, sprostile in dvignile tvojo energijo.
 • Sprostila boš skrbi, odvečna čustva in bremena.
 • Zadihala boš v miru sama s sabo.
 • Posvetila se boš šibkim točkam v tvojem telesu (npr. napetost v glavi, prsih, napihnjenost…).
 • Posebno skrb boš namenila svoji maternici in notranjim organom.
 • Naučila se boš bolje ceniti in povezati s sabo.
 • Bolj boš vesela, nasmejana in zadovoljna.
 • Negovala boš svojo žensko energijo in se bolj začutila.

Delavnica je sestavljena iz:

 • prvega dela – ogrevanja, kjer boš pripravila telo na vadbo z lažjimi ogrevalnimi vajami, raztezanjem in treniranjem dihanja,
 • drugega dela, kjer se boš učila posebnih energijskih vaj za maternico, jajčnike, notranje organe in druge pomembne predele,
 • tretjega dela, kjer se boš sproščala in umirjala ob vodeni meditaciji, vizualizaciji ali posebni tehniki dihanja.

Zadovoljne stranke pravijo

Aneta R.

»V poletnih mesecih sem se udeležila vadbe v naravi pod vodstvom odlične inštruktorice Klare Dev. Nad idejo sem bila navdušena že od samega začetka, saj je gozd najlepše okolje za vadbo, ki si ga sploh lahko zamisliš. Fizična vadba sprosti in okrepi telo, energetske vaje v objemu gozda pa ti prinesejo mir, varnost in jasne misli. Na koncu še sproščanje in kratka meditacija. Bilo je popolno.« Aneta R.

Staša M.

»Že kar nekaj let nazaj, sem začela hodit h Klari na delavnice. Dobivali sva se pred začetkom moje službe in velikokrat sva odšli na Golovec, kjer sva izvajali različne tehnike. Velikokrat sva delali kretnje za maternico in prizemljitev. Gozd in sveži zrak, sta me še dodatno odprla in sprostila. Všeč mi je bilo, ker sva se na poti na Golovec pomenili o stvareh, ki so me mučile oz. na katerih sem želela delati in jih spremeniti. Pri njej sem čutila sprejemanje in lepo žensko energijo, ki ne obsoja, ne glede na to, kar poveš. Rada sem hodila na delavnice.« Staša M.

Katja J.

»Na delavnicah sem vedno čutila Klarino sprejemanje, milino, ljubezen, toplo žensko energijo. Po drugi strani pa je bila nekompromisna, ko je bilo treba v akcijo. Vedno je zaznala kaj v danem trenutku potrebujem, njen fokus je bil na Tukaj in zdaj. Vedno bom hvaležna za vse tiste delavnice dela na sebi, kjer sem odkrivala, kdo sem in kaj si res želim. To so bili začetki ljubezni do same sebe, zelo pomemben in potreben čas zame. Če sem danes na poti (na pravi poti zame, na svoji poti) je to tudi zaradi Klare ❤« Katja J.