Si pozno v noč pokonci zaradi dela od doma in bi se rada regenerirala ter energijsko napolnila?

Si želiš čas zase in odmor od posvečanja večinoma otrokom? Se ti dogaja, da ravno takrat, ko se malo odmakneš, začnejo plezati po tebi in potrebujejo tvojo pozornost?

Si sebe v tem času čisto zanemarila in se posvečaš le otrokom, partnerju in službi? Imaš občutek, da komaj porivaš naprej in, da ne zmoreš več?

Se sprašuješ, kaj bo jeseni, ker stroka napoveduje drugi val epidemije? Preveč razmišljaš o prihodnosti, ker je trenutno slika precej nejasna in ne veš, kako bo jutri? Te skrbijo finance, služba, krediti itd.?

Ne veš, kako bi se prilagodila in sprejela trenutno situacijo in zato čutiš, da si nemirna, živčna in že čisto iztrošena?

Si se našla v zgornjih opisih in ne veš, kako bi se zorganizirala, našla čas zase in začela z vadbo?

image6

Čas zame po intenzivnem dnevu je vadba s sproščanjem ali še bolje delavnica v naravi v objemu zelenega gozda Rožnika, na kateri se boš:

  • Naučila različnih tehnik in vaj, ki te bodo fizično napolnile, sprostile in dvignile tvojo energijo.
  • Sprostila boš skrbi, odvečna čustva in bremena.
  • Zadihala boš v miru sama s sabo na svežem zraku.
  • Zdravila boš šibke toče v tvojem telesu (npr. napetost v glavi, prsih, napihnjenost…).
  • Posebno skrb boš namenila svoji maternici, kar je posebnost ženskega telesa.
  • Naučila se boš bolje ceniti in povezati s sabo.
  • Bolj boš vesela, nasmejana in zdrava.

Delavnica je sestavljena iz:

  • prvega dela – ogrevanja, kjer boš pripravila telo na vadbo z lažjimi ogrevalnimi vajami, raztezanjem in treniranjem dihanja,
  • drugega dela, kjer se boš razmigala, krepila mišice in dvignila svojo energijo,
  • tretjega dela, kjer se boš sproščala in umirjala ob vodeni meditaciji, vizualizaciji ali posebni tehniki dihanja.

Mnenja zadovoljnih vadečih

Aneta R.

»V poletnih mesecih sem se udeležila vadbe v naravi pod vodstvom odlične inštruktorice Klare Dev. Nad idejo sem bila navdušena že od samega začetka, saj je gozd najlepše okolje za vadbo, ki si ga sploh lahko zamisliš. Fizična vadba sprosti in okrepi telo, energetske vaje v objemu gozda pa ti prinesejo mir, varnost in jasne misli. Na koncu še sproščanje in kratka meditacija. Bilo je popolno.« Aneta R.

Martina K.

»Vadba je potekala sproščujoče v naravi med visokimi krošnjami dreves. Nasmejana vaditeljica Klara je že v uvodu podala glavne smernice. Vaje so bile razdeljene po težavnosti, Klara je razložila potek vaje in osredotočeno spremljala izvedbo vaje. Priporočam, saj je izredno dobra voditeljica, ki z igrivo natančnostjo pomaga, da dobro opravimo vaje in se sprostimo.« Martina K.

Staša M.

»Že kar nekaj let nazaj, sem začela hodit h Klari na delavnice. Dobivali sva se pred začetkom moje službe in velikokrat sva odšli na Golovec, kjer sva izvajali različne tehnike. Velikokrat sva delali kretnje za maternico in prizemljitev. Gozd in sveži zrak, sta me še dodatno odprla in sprostila. Všeč mi je bilo, ker sva se na poti na Golovec pomenili o stvareh, ki so me mučile oz. na katerih sem želela delati in jih spremeniti. Pri njej sem čutila sprejemanje in lepo žensko energijo, ki ne obsoja, ne glede na to, kar poveš. Rada sem hodila na delavnice.« Staša M.