Si na spletu našla super vadbo zase, a je ne moreš v miru izvajati, ker so otroci ravno takrat, ko začneš telovaditi na tebi, pod tabo in še povsod okrog?

Si zaradi spletnih sestankov in dela od doma do poznega popoldneva notri in si želiš gibanja ter tekanja na svežem zraku?

Je tvoj dan tako pester, da je tvoja edina možnost, da kaj storiš zase, da pobegneš od doma?

Si dopoldne učiteljica na domu, popoldne kuharica in zvečer še delaš od doma? Ti strežba drugim že močno preseda in čutiš, da je čas, da postrežeš še sebi?

Si se našla v zgornjih opisih in ne veš, kako bi začela? Klikni na spodnji gumb in mi pošlji vprašanje.

klara-ob-klopci

Če si se našla v katerem od zgornjih opisov in potrebuješ več akcije – vadbo, kjer se boš tudi zadihala in spotila, si našla nekaj zase, saj boš:

  • Telovadila v naravi ob vznožju Golovca.
  • Se predihala in okrepila svoja pljuča in srce.
  • Posvetila sebi in svojemu telesu, ker boš z vajami z lastno težo krepila noge, zadnjico, trebuh, hrbet, roke in prsa.
  • Si vzela eno urico časa le zase in odmislila vse ostalo.
  • Bolj boš močna, fit in zdrava.
  • Imela boš več potrpežljivosti in energije za svoje delo in družino.

Vadbena ura je sestavljena iz štirih delov in prilagojena tvojim zmožnostim:

  • ogrevanja, kjer boš pripravila telo na vadbo z lažjimi ogrevalnimi vajami, vajami za ravnotežje in koordinacijo,
  • aerobnega dela, kjer boš vadila vzdržljivost s tekanjem, poskoki in drugimi gibalnimi vajami,
  • dela za krepitev, kjer boš z vajami za moč z lastno težo, krepila noge, zadnjico, roke, prsa, hrbet in trebuh,
  • zaključka s kratkim ohlajanjem in raztezanjem.

Mnenja zadovoljnih vadečih

Aneta R.

»V poletnih mesecih sem se udeležila vadbe v naravi pod vodstvom odlične inštruktorice Klare Dev. Nad idejo sem bila navdušena že od samega začetka, saj je gozd najlepše okolje za vadbo, ki si ga sploh lahko zamisliš. Fizična vadba sprosti in okrepi telo, energetske vaje v objemu gozda pa ti prinesejo mir, varnost in jasne misli. Na koncu še sproščanje in kratka meditacija. Bilo je popolno.« Aneta R.

Martina K.

»Vadba je potekala sproščujoče v naravi med visokimi krošnjami dreves. Nasmejana vaditeljica Klara je že v uvodu podala glavne smernice. Vaje so bile razdeljene po težavnosti, Klara je razložila potek vaje in osredotočeno spremljala izvedbo vaje. Priporočam, saj je izredno dobra voditeljica, ki z igrivo natančnostjo pomaga, da dobro opravimo vaje in se sprostimo.« Martina K.

Staša M.

»Že kar nekaj let nazaj, sem začela hodit h Klari na delavnice. Dobivali sva se pred začetkom moje službe in velikokrat sva odšli na Golovec, kjer sva izvajali različne tehnike. Velikokrat sva delali kretnje za maternico in prizemljitev. Gozd in sveži zrak, sta me še dodatno odprla in sprostila. Všeč mi je bilo, ker sva se na poti na Golovec pomenili o stvareh, ki so me mučile oz. na katerih sem želela delati in jih spremeniti. Pri njej sem čutila sprejemanje in lepo žensko energijo, ki ne obsoja, ne glede na to, kar poveš. Rada sem hodila na delavnice.« Staša M.